Hanken Svenska handelshögskolan

Svenska handelshögskolan eli Hanken on yksi Pohjoismaiden vanhimmista kauppakorkeakouluista. KansainvälisestI Hankenilla on johtava asema immateriaalioikeuden, johtamisen, rahoitustieteen ja suhdemarkkinoinnin tutkimusaloilla.

Opetusta on ruotsiksi ja englanniksi. Kampuksia on kaksi, yksi Helsingissä ja toinen Vaasassa. Yhteistyöyliopistoja on yli 100 ja tiivis yhteistyö liike-elämän kanssa tarjoaa mielenkiintoisia harjoittelupaikkoja. Kansainvälisten yritysten ja liike-elämän edustajat vierailevat Hankenilla säännöllisesti luennoitsijoina ja vahva alumniverkosto tarjoaa todellisen kosketuksen businessmaailmaan. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada myös oma mentori yritysmaailmasta.

Hankenilla suoritettu tutkinto on arvostettu sekä Suomessa että ulkomailla. Hankenilta valmistuneet ekonomit työskentelevät johtavissa asemissa yli 60 eri maassa. Suuri osa Hankenin englanninkielisissä maisteriohjelmissa aloittavista opiskelijoista on ulkomaalaisia. Myös opettajakunnasta löytyy useiden eri kansallisuuksien edustajia. Hanken onkin yksi Suomen kansainvälisimmistä yliopistoista, jos vertaillaan yliopistojen ja korkeakoulujen henkilökuntaa.

Lisätietoja näistä ja kaikista muista Hankenin kansainvälisistä koulutusohjelmista löydät täältä.

Haluatko rekrytoida Hankenin kansainvälisen osaajan? Lue lisää!

Oletko kiinnostunut muusta yhteistyöstä Hankenin kanssa? Lue lisää!

Hanken Svenska handelshögskolanista löydät muun muassa seuraavat poikkitieteelliset kansainväliset koulutusohjelmat:

Master's Degree Programme in International Management and Strategy (Helsinki)

Master's Degree Programme in Intellectual Property Law (Helsinki)

Master's Degree Programme in Financial Economics (Helsinki)

Master's Degree Programme in Marketing (Helsinki)